Roos Tijmes – Valoris Tandartsen – Almere
Wij nemen nieuwe patiënten aan
- almere duin -
- almere duin -

Roos Tijmes

Mondhygiënist

Ik ben Roos en sinds kort werk ik als mondhygiëniste bij Valoris Tandartsen in Almere Duin. Dit prachtige vak beoefen ik al 17 jaar met veel plezier. Door mijn ruime kennis en ervaring zorgen wij er samen voor dat uw gebit gezond wordt en blijft.

Mijn affiniteit ligt vooral bij het behandelen van parodontale problemen in de mond maar ook het voorkomen hiervan. Het motiveren van hoe belangrijk een gezonde mond nou eigenlijk is. Ook het behandelen van kinderen is uitdagend en leuk. Kinderen beleven een tandartsbezoek vaak als zeer heftig. Het is dan ook aan mij om er voor te zorgen dat de kinderen het leuk gaan vinden en dat ze echt begrijpen waarom deze bezoekjes zo belangrijk zijn.

Niet alleen kinderen maar iedereen beleefd een bezoek aan een tandarts en/of mondhygiënist anders. Hierop anticiperen is daarom van groot belang.

Het voorkomen van problemen in de mond staat aan een goede mondhygiëne maar ook aan een goede algemene gezondheid. Dit is ook een van de redenen waarom ik mijn functie als mondhygiëniste zo belangrijk en interessant vind.

Tot gauw bij Valoris Tandartsen.

Terug naar overzicht