Kevin Chin Jen Sem – Valoris Tandartsen – Almere
Wij nemen nieuwe patiënten aan
- almere duin -
- almere duin -

Kevin Chin Jen Sem

Tandarts
BIG-nummer:
89928471202

Mijn naam is Kevin Chin Jen Sem. Ik ben algemeen tandarts en ik ben werkzaam in Amsterdam en momenteel ook in mijn eigen praktijk in Almere. In 2020 heb ik de opleiding tandheelkunde afgerond aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA).

Mijn passie ligt in het vakgebied van restauratieve tandheelkunde, waarbij ik me richt op het herstellen en verbeteren van het gebit van mijn patiënten. Het vervullen van deze rol brengt mij veel voldoening en ik beschouw het als mijn missie om mijn uiterste best te doen voor al mijn patiënten.

Een van mijn belangrijkste doelen als tandarts is ervoor te zorgen dat mijn patiënten niet alleen tevreden zijn met hun mondgezondheid, maar ook met vol vertrouwen kunnen glimlachen. Ik geloof in het creëren van een zorgzame en ondersteunende omgeving waarin patiënten zich op hun gemak voelen en waar al hun vragen en zorgen worden beantwoord.

Mijn toewijding aan de tandheelkunde gaat verder dan alleen de technische aspecten. Ik streef ernaar om mijn patiënten volledig te begrijpen en hen te voorzien van persoonlijke, op maat gemaakte behandelplannen die aansluiten bij hun individuele behoeften en wensen. Het is mijn streven om de mondgezondheid van mijn patiënten te optimaliseren en hen te helpen een gezonde en stralende glimlach te behouden, zodat ze vol vertrouwen en zorgeloos door het leven kunnen gaan.

Terug naar overzicht