Jessica Reedijk-Chin Jen Sem – Valoris Tandartsen – Almere
Wij nemen nieuwe patiënten aan
- almere duin -
- almere duin -

Jessica Reedijk-Chin Jen Sem

Tandarts
BIG-nummer:
29913429602

Mijn naam is Jessica Reedijk – Chin Jen Sem, en ik ben werkzaam als tandarts bij Valoris Tandartsen, waarbij ik eveneens mede-eigenaar ben.

Mijn tandheelkundige reis begon in 2005 toen ik naar Nederland verhuisde om tandheelkunde te studeren. In 2010 behaalde ik mijn tandarts diploma aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA).

Na het opdoen van twee jaar waardevolle praktijkervaring besloot ik mijn expertise verder uit te breiden door te starten met een postacademische opleiding in Orale Kinesiologie, eveneens aan het ACTA. Gedurende de periode van 2015 tot 2023 had ik het genoegen om erkend te worden als tandarts-Gnatholoog door de Nederlandse Vereniging voor Gnathologie en Prothetische Tandheelkunde (NVGPT).

Mijn passie ligt met name binnen het domein van de restauratieve tandheelkunde. Het vervult mij met immense voldoening wanneer ik zie dat patiënten onze praktijk verlaten met een gevoel van tevredenheid na een succesvolle behandeling.

Ik hecht veel waarde aan het nastreven van verbetering van de mondgezondheid en het herstellen van de glimlach van mijn patiënten, wat mij voortdurend motiveert en voldoening schenkt in mijn beroep.

Terug naar overzicht